Välkomen till min blogg! Här delar jag med mig av det som skapas i min syhörna.
Inspirationen får jag från mina två pojkar, Tristan & Marius.måndag 19 juli 2010

Ytterligare en solklänning och ett besök


Jag blev väldigt förtjust i denna modellen och har ritat av alla storlekar det fanns. Jag har klippt till flera stycken i lite olika färger.
Min syster har en blommsteraffär i Norge och när hon såg några av de andra plagg jag gjort så ville hon gärna ha något i sin butik.
Hoppas att denna modellen ska falla hennes kunder i smaken, Nu är bara frågan om jag kommer att få till ett ''gäng'' innan vi åker dit.Det rosarutiga tyget har jag ropat in på tradera och det grönblommiga har jag fått av en gammal dam.


Kan inte låta bli att visa upp det förnäma besöket vi hade i trädgården igår. De är väldigt söta att titta på men faktiskt inte speciellt välkomna då det massakerar det mesta.

5 kommentarer:

 1. Oj så fina tyger!! Gillar modellen också!!

  SvaraRadera
 2. Älskar den här modellen, och tygerna är supersöta, önskar dig lika till med Norgebutik, värför inte, det är din sister, du förlorar ingenting, syr så många du kan! Bambi gillar jag!

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen hittat en jättsöt modell på solklänning, jättefin! Vad kul att du får ha klänningarna i Norge-butik, komer säkert sälja, rolig idé!

  SvaraRadera
 4. riktig somrig klänning, jättefin, passar bra i år!

  SvaraRadera
 5. Verkligen kanonsöt klänning! Underbara färger, den blå nedanför är också ljuvlig! Lycka till med försäljningen, det kommer säkert att gå jättebra! =)

  SvaraRadera