Välkomen till min blogg! Här delar jag med mig av det som skapas i min syhörna.
Inspirationen får jag från mina två pojkar, Tristan & Marius.fredag 16 juli 2010

Solklänning från en loppisgardin

Detta mönstret ritade jag av någon gång i våras men sedan blev det inte så mycket mer. Sedan såg jag den hos någon (kommer inte ihåg hos vem) och tyckte den var jättesöt. igår bestämde jag mig för att prova och vilken tur!! Först och främst var den jätterolig att sy, det gick ganska fort också. Men det bästa är nog att det är det första plagget jag gjort som jag är helt nöjd med, inga skavanker och misstag. Det första plagget som jag skulle kunna tänka mig att sälja!!

Det blommiga tyget är en gardin som jag köpt på PRO's årliga loppis. Det turkosa kommer från Panduro.
Mönstret är från Ottobre 1/2008

Ska genast rita av fler storlekar.

Ser sedan att jag har haft 1000 besökare på min blogg. Helt otroligt!! Nästan så jag undrar om räkneverket stämmer. Det är verkligen jättekul att se att så många tittar på det jag gör. Tack än en gång för alla positiva kommentarer som jag får, det gör det extra roligt.

6 kommentarer:

 1. Jätte söt klänning! Väntar precis på ett liknande mönster så att jag kan sy klänningar till döttrarna av ett lakarn jag hittade på Pingst kyrkans second hand förra helgen. Kul med billiga tygfynd som kan bli fina kläder:)

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar klänning! Härligt somrig! /Petra

  SvaraRadera
 3. gööööörafin blev den :D vad duktig du är ! du får komma hit på smoothiekväll en dag. tänkte testa en med flädersaft och blåbär ;)

  pöss

  SvaraRadera