Välkomen till min blogg! Här delar jag med mig av det som skapas i min syhörna.
Inspirationen får jag från mina två pojkar, Tristan & Marius.lördag 29 januari 2011

Nygammal klänningsmodell

Jag kallar denna nygammal för jag har gjort en liknande för länge sedan. Men den modellen blev jag inte riktigt nöjd med. Så nu har jag tagit fram ett nytt mönster som jag hoppas ska bli bättre. Enda skillnaden är nog att denna är smalare upptill och vidare nertill.
I grunden har jag ritat av ett linne för att få någotsånär ordning på storleken. Så här i efterhand förstår jag inte varför jag inte gjorde den i stl 92 så att jag kunde prova på Marius. Denna är stl 80 och jag känner ingen i den storleken. Otroligt dumt!
Jag tycker dessa enkla klänningar är så fina och man kan variera sig i det oändliga. Denna är endast en test så jag har inte ens fållat upp den ordentligt. Har tänkt mig att dela livet för att leka lite extra med färgerna även lite aplikationer och fickor finns med på min tankebild. Ska nog sätta en liten fin knapp istället för knytbanden i halsen också.
Tyget är en gammal duk som jag köpt på loppis och kantband från Bibbis.
Jag har ytterligare en ny variant på mina solklänningar ligger tillklippt men det blir nog inte mer sömnad idag. Kännde mig plötsligt så väldigt trött så det blir nog soffan istället eller kanske till och med sängen.

1 kommentar:

  1. Jag älskar tyget, så fint, och modellen förstås, enkel är som alltid bäst! KraM!

    SvaraRadera