Välkomen till min blogg! Här delar jag med mig av det som skapas i min syhörna.
Inspirationen får jag från mina två pojkar, Tristan & Marius.torsdag 2 december 2010

Stjärnor, ränder och julmotiv

Här kommer ett inlägg om det senaste som sett dagen ljus hemma hos mig.

Först ut, en tröja till Marius.Stärn- och randig interlock från Kameleont Design/Mjuka tyger.
Mönstret är från Ottobre 1/2006 i stl 92.
Jag blev väldigt nöjd med denna!! Härliga färger.
Nu är mina vikta namnlappar slut, jag hoppas att de som jag beställt kommer snart.

Sedan en kjol som ska med till julmarknaden.Stjärnvelour från Kameleont Design/Mjuka Tyger. Eget mönster i ca. 92/98. Den blev något stor i midjan så kanske mer 98 ev 104.
Gav mig på att göra fickor även på denna och de blev skapliga. Vet inte varför det strulade för mig denna gången. Sedan använde jag en av mina nya sömmar för att fålla den och det tyckte jag blev snyggt. Använde även denna söm när jag sydde fast fickorna, snygg detalj. Eftersom jag inte har någon CoverPro och inte kan se att jag har någon på väldigt länge så får detta duga.

Sisst ut för denna gången är förkläden till julmarknaden.


Har några till som ligger och väntar på att bli kantade. Har även gjort ett par med knäppning i nacken, dvs tryckknapp på den ena sidan så att man kan justera längden.
Vaxdukarna kommer från en lokal tygaffär och röd snedslå från Bibbis textil.

10 kommentarer:

 1. jättefina grejer, gillade tröjan stakt!!!

  SvaraRadera
 2. Men det blev ju jättebra med fållen :) Jag har heller ingen coverpro (inte i närmsta framtiden heller) och min "gamla bettan"-maskin försöker jag undvika så mycket jag bara kan. Så här är det overlocken som gäller in i det sista, jag försöker hitta på alla möjliga lösningar för att använda endast den i mina projekt, hehe. Blir hellre mudd än fåll här, om man säger så ;)

  SvaraRadera
 3. Visst är stjärnorna och ränderna fina, jag har gjort en rangalbody som är tvärt om mot din tröja (stjärnor på kroppen och ränder på armarna) med lime kantning :-). Den dyker nog upp i min blogg snart.

  SvaraRadera
 4. Fina plagg och fina sömmar. Visst hade det varit kul med en CP men för mig känns det svårt att motivera ett inköp av en sån så jag får också hålla tillgodo med de sömmar som finns på symaskinen:)

  SvaraRadera
 5. Jättefina grejer du sytt!

  SvaraRadera
 6. Så himla fina kläder! Jag har inte varit så förtjust i varken stjärntyget eller det randiga, men nu måste jag nog ändra mig. Jättesnyggt!

  SvaraRadera
 7. Wow, vilka fina kläder! Tröjan är superfin! Jag har själv båda tygerna och har funderat på hur jag ska kombinera dem... Toppen med lite inspiration =)

  SvaraRadera
 8. Super fina alster dy sytt! Blir lite sugen själv fast jag inte orkar just nu, men vi får se vad som händer till veckan...:)

  SvaraRadera
 9. hjälp vad du producerar massor! och så himla fina saker! gillar verkligen tröjan =)

  SvaraRadera