Välkomen till min blogg! Här delar jag med mig av det som skapas i min syhörna.
Inspirationen får jag från mina två pojkar, Tristan & Marius.tisdag 14 december 2010

Klänningar hos Tokfransar.se, rosa hjärtan och pepparkakor

För ett tag sedan fick jag ett mail från Cajsa på Tokfransar.
Jag blev väldigt överraskad och otroligt glad.
Väldigt spännande att få vara med på något nytt från början.
I går skickade jag lite kläder till Cajsa, bla dessa klänningar.

Måste även visa upp ett par små babybyxor i stl 56 och dregglisar som jag gjorde till marknaden.
Tyckte de blev så otroligt söta. Tyget är JNY's härliga interlock med hjärtan.
Vet inte om jag ska lägga undan och spara dessa, man vet aldrig......


Sedan en bild på mina två pepparkaksgubbar från gårdagens luciafirande. Den största hade bara en hatt eftersom de ska ha julfest på skolan imorgon och för första gången ska han vara stjärngosse.

9 kommentarer:

 1. Fina klänningar, jag gillar ju spetsen skarpt. Förstår om du vill spara byxor/dregglisar, det tyget är väldigt sött. Och vilka fina pepparkakor du har!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina klänningar!! Så enkla och fina,det är så det ska vara tycker jag! Förstår dig precis angående om man ska spara eller göra sig av med. Har ganska mycket som jag inte vågar röra "uti fall att"... hihi

  SvaraRadera
 3. Söta klänningar! Låter spännande med Tokfransar! Vilka gulliga pepparkaksgubbar du har där hemma =).

  SvaraRadera
 4. Söta pepparkaksgubbar! Även klänningarna är mycket söta och ditt nya projekt ihop med Tokfrans låter otroligt spännande!

  SvaraRadera
 5. Och vad kul med nya projekter, det är du värd, pepparkakorna vill jag faktiskt äta, eller ska vi försöka att koppla ihop med mina? LOL

  SvaraRadera
 6. Superfina klänningar och vad kul med tokfransar. Förstår att du är sugen på att lägga undan de söta byxorna å dregglisen :-) Vem vet kanske det blir en söt pepparkaka till ;-)

  SvaraRadera
 7. låter spännande med nya projekt! sååå söta byxorna va! Hur gick det för dig hos läkaren? Jag har vad de befarar lunginflammtion pga mycoplasma :( halvkul när man är höggravid! hoppas du blir bättre snart! storkram

  SvaraRadera
 8. spännande med tokfransar! jag har också fått frågan från henne men har inte beslutat mig för ngt där...
  himla sött tyg, som blev jättesöta byxor!

  SvaraRadera
 9. Hej där! Ber om ursäkt att jag dröjt med att svara på din fråga om namnlapparna. Jag ritade upp på datorn exakt hur jag ville att lapparna skulle se ut och angav måtten på ritningen. Hade också valt färg på färgkartorna som finns på deras blogg och angav även vilka färger jag ville ha på ritningen. Sedan måste man göra beställningen på deras hemsida och betala där. Jag tror att man måste välja lappar med minst två textfärger för att kunna få dem vikta, det ingår inte i den billigaste varianten. Därefter skickade jag in ritningen och då ser de ju på den att du vill ha vikta namnlappar. Hör av dig igen om du behöver mer hjälp!

  Supersöta julklänningar och vilka fantastiskt söta pepparkaksgubbar =)

  SvaraRadera