Välkomen till min blogg! Här delar jag med mig av det som skapas i min syhörna.
Inspirationen får jag från mina två pojkar, Tristan & Marius.lördag 27 november 2010

Robotar och Giraffer

Här kommer lite av fredagskvällens alster.Mössor och dreglissar i Robottyget som jag köpt av Timotei, den lilla enkla tygbutiken. Inget speciellt att säga om dessa. Mössorna är fodrade med vit fleece, en filt som jag köpt på ICA. Har prövat att sy fast namnlappen i sidosömmen och det ska jag fortsätta med. Tyckte det blev bra samt att man spar ett arbetsmoment.Sedan ett litet babyset i det underbara girafftyget som jag köpt av Lilofant. Det är så mjukt så jag vill nästan köpa en bit till och lägga i skåpet ifall att det skulle dyka upp en liten bebis i min nära omgivning. Byxorna med brun mudd är stl 50 och de med vit mudd är 56. Mönstret är eget. Även här har jag prövat att sy fast namnlappen på lite olika vis.


Sisst men inte minst ett förkläde. Hade en bit grön vaxduk hemma som jag klippte fritt i. Funderade länge hur jag skulle göra med bandet i nacken innnan jag bestämde mig för att göra knytband, då kan man justera det så att det passar.

11 kommentarer:

 1. oj, jösses vad du har legat i! =)

  Jättefint alltihop!
  Har själv velat fram och tillbaka med det där med namnlappen på mössor. Båda sätten har ju sin charm liksom... =)

  Och nu blev jag himla sugen på att sy ett förkläde... =)

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du har sytt! Vill också sy, men sitter bara och nördar i stället... är så trött för jag jobbar hur mycket som helst nu, blir lite bättre efter jul! Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka fina set med girafftygerna! Min personliga favorit är nog det med vit mudd. Fast så tycker jag väldigt mycket om vitt med, hihi.

  Jag har också börjat sy in namnlapp i sidan. Det är smidigt och enkelt. Om man kommer ihåg det medan man syr ;)

  SvaraRadera
 4. Fina plagg, gillar särskilt förklädet. Visst är det perfekt att sy in namnlappen i sidsömmen men själv är jag bäst på att glömma bort det!:)) Ha en trevlig första advent!

  SvaraRadera
 5. hahaha, jag glömmer oxå namnlappen och är tvungen att sprätta, hjälpöss! Jättefina plagg, gillar den robottyg mycket, kanske borde beställa, men som du vet man blir fatigare och fatigare, så fina tyg överall, så lite pengar, my gud!

  SvaraRadera
 6. Jättefint allt du sytt! Jag tycker det är kul att variera namnlappsplaceringarna så blir det lite olika och nytt.

  SvaraRadera
 7. vilka fina kit du gjort.

  /Mia :)

  SvaraRadera
 8. Jättefina set du har gjort. Har funderat över girafftyget, men nu när du säger att det är mjukt, så får man kanske köpa lite.
  Ha en fortsatt skön söndag !

  SvaraRadera
 9. Tack för jättefina kommentarer och fina ord hos mig, du är också en stor inspiration, och jag vet inte om du vill ha det jag loivade en gång, jag är så slarvigt och har en kaos hemma, men nu håller jag på att göra ordning och reda i mina mönster, jag delar gärna med mig, och du!, grattis till vinsten av Minicrea, jag vinner ju aldrig, fast nu har jag vunnit mitt första tröstpris, väldigt sött, vad det!

  SvaraRadera
 10. Himla härligt förkläde. Ser fram emot ditt samtal ;-). Men krya på din hals först.

  SvaraRadera
 11. vad fina! håller med att girafftyget är alldeles underbart...

  SvaraRadera