Välkomen till min blogg! Här delar jag med mig av det som skapas i min syhörna.
Inspirationen får jag från mina två pojkar, Tristan & Marius.lördag 9 oktober 2010

Jag har beställt en ny maskin.....


I våras så köpte jag en vanlig symaskin med raksöm och sicksack. Finns i detta inlägget
Jag fick den med bytesrätt på ett år ifall att jag skulle ändra mig. Det har jag givetvis gjort, jag saknade ganska snart att det inte fanns så mycket sömmar på den och även knapphål. Så nu i veckan tog jag mig i kragen och beställde en ny maskin. Jag hade några som jag valde emellan men ville trots allt inte lägga för mycket pengar.
Mitt val blev en Janome 3160QC. Den är en nyhet hos Janome och jag tror jag kommer bli jättenöjd. Den har 60 sömmar och lyx som trådavklipp.
Eftersom de inte hade den på lager hos Janome så får jag vänta 2 - 4 veckor men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

3 kommentarer:

 1. Oooo, så spännande!! Alltid roligt med en ny maskin! Jag har en Janome Memory craft 4800 (gammal nu) med rätt många sömmar, knapphål och alfabet/siffror. Använder sällan annat än raksöm, förstärkt raksöm, zickzack i olika varianter. Men visst är det väldigt skönt att ha det till hands när man vill göra en dekorativ fåll på nåt plagg, eller sy knapphål eller så.
  Så roligt att gå och vänta på en ny maskin! Håller tummarna för att du ska trivas med din nya "kompis"!! =o))

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Du får gärna skriva en liten recension när du hunnit testa den. Jag funderar också på att köpa en ny "vanlig" symaskin snart och vill gärna höra hur olika maskiner är.

  SvaraRadera
 3. Jag är också inne på att byta ut min symaskin som börjar bli till åren. Skulle vara kul att höra vad du tycker om din nya maskin när du testat den!

  SvaraRadera