Välkomen till min blogg! Här delar jag med mig av det som skapas i min syhörna.
Inspirationen får jag från mina två pojkar, Tristan & Marius.söndag 26 september 2010

Manchesterklänning


Oj så stilla det har varit på sy och blogg fronten. Men det är väl så ibland, det är mycket annat som måste göras och sedan har jag varit dålig på att prioritera. Men idag har jag sytt nästan hela eftermiddagen och insåg att jag saknat det. Det måste bli ändring på mina prioriteringar :-)
Skapelsen för dagen är en manchesterklänning som är vändsydd. Den lila manchestern och knapparna kommer från en av mina egna tunikor som jag köpt på Åhlens. Den är fodrad med cerise lakansväv som jag köpt på vår lokala tygbutik. Tråd och tryck knappar kommer från Bibbis textil och spetsen från mina gömmor.
Mönstret har jag ritat själv så jag är lite osäker på storleken. Det var tänkt som 68 men kanske det är mer 74/80.
I det stora hela är jag nöjd, härliga färger och jag gillar manchestern skarpt!
Det var väldigt svårt att fotografera den, tycker inte att jag får till färgerna riktigt. Det är mycket lättare att ta bilderna utomhus men tyvärr är det ju för mörkt så här dags.

7 kommentarer:

 1. Å manchester är jag så sugen på att köpa nu! Å så fina färger du har hitta att kombinera! Gillar!! Knäppningen på "hängslena" är jättenygg!

  SvaraRadera
 2. Jättehärlig färgkombo och söta detaljer.

  SvaraRadera
 3. Superfin med jättefina detaljer!

  SvaraRadera
 4. Vad fin den var! Fint med spetsen!

  SvaraRadera
 5. Ååååh, machenster!! så fin och höstig!

  SvaraRadera
 6. Älskar den!! Är väldigt svag för manchester..

  SvaraRadera
 7. Härligt med manchester. Det hade man ju när man var liten... Klädde en vagn med manschester. Och för några år sen en soffa, haha! Du har verkligen hittat fina färger och roliga detaljer!

  SvaraRadera