Välkomen till min blogg! Här delar jag med mig av det som skapas i min syhörna.
Inspirationen får jag från mina två pojkar, Tristan & Marius.tisdag 3 augusti 2010

Födelsedagspresent och ett set


I lördags fyllde jag år och gissa om jag blev glad när min ''lillasyster'' kom med denna till mig! Inköpt på Formbutiken Marstrand skulle kunna tänka mig flera stycken på min hylla i syrummet :-)

Vill också passa på att visa ett litet set som jag hållit på med ett tag.
Har länge varit sugen på dessa tunikor/skjortor som många gjort från Gynther. Slutade med att jag köpte mig en bok på Adlibris och här är mitt första resultat.
Matchar med ett par gröna byxor, mönster från Ottobre 1/2008. Båda är sydda i storlek 80.
Det randiga tyget i skjortan är från loppis och det grönblommiga har jag fått av en äldre dam. Snedslå från Bibbis textil. Jag var inte så jätte förtjust i tygerna till att börja med. Valde något som inte var så noga om något blev fel. Nu när det är färdigt så är jag ganska nöjd iallafall. Namnlapparna hamnade bak på båda plaggen.

8 kommentarer:

 1. Vilken toppenpresent! Setet är jättefint. Hur är Gynther i storlekarna? Har bara ritat av ett par mönster, men inte kommit till skott att sy något än :D.

  SvaraRadera
 2. Känns som att de är stora i storleken, rätta mig gärna om jag har fel. Tror denna tunika hade passat Marius som är 2 år men den var för liten i sprundet så han fick den inte över huvudet.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker setet är hur fint som helst och tygerna ser jättefina ut!

  SvaraRadera
 4. Finfint! Trevlig modell på byxorna!

  SvaraRadera
 5. Jättefint set, härliga färger, nästam som "vanilj-jordgubb-päron-glass"! Och förresten, sådana burkar vill man ha många av, hur snygg som helst!

  SvaraRadera
 6. Jättefint ihop! Färgerna alltså! Super! Å modellerna passar också så fint ihop!

  SvaraRadera
 7. Vilket fint set! Jag tycker byxmodellen var jättesöt med knyt i sidan!

  Angående storleken på gynther så har jag bara provat omlottunika i storlek 1 år och den tycker jag var ganska normal i storlek.

  SvaraRadera