Välkomen till min blogg! Här delar jag med mig av det som skapas i min syhörna.
Inspirationen får jag från mina två pojkar, Tristan & Marius.fredag 30 april 2010

Byxa nr 2


Äntligen har jag sytt färdigt byxa nr 2 i min beställning.
Underbar velour från Mjuka Tyger, jag hade nästan velat ha ett par själv.
Det var svårt att få en riktigt bra bild av färgen. Jag blev riktigt nöjd med dessa. Inga konstiga misstag på insidan, riktigt fina sömmar. Har till och med fått dit storlek och tvätt lappar som jag köpt hos Bibbis textil. Men jag måste säga att det var ett väldigt pysslande att få fast det fint. Hur gör ni andra när ni fäster dessa smålappar? Läste någonstanns att någon använde lim, det var nog i första hand till namnlappen. Tror faktiskt jag ska prova.
Mönstret är från Stoff & Stil i stl 8 år och mudd från MG Tyger.

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Kul att du hittat till min blogg - det ledde ju dessutom till att jag hittade till din :-) Jag har tittat runt här lite och måste erkänna att jag skrattade gott åt din uppochnervända fordonsmössa - jag gjorde nämligen precis samma misstag själv. Det slutade med att jag klippte upp den och försökte utnyttja tyget åt andra hållet - men insidan blev enfärgad istället.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Men vad roligt! Visst är det en härlig värld ;) Visst var Blingo kläder fina, men att göra egna är ännu bättre ;) Så fina de blir, du är ju jätteduktig. Vart har MG sitt lager? Kram Jennie

  SvaraRadera
 3. Jättefina byxor. Har sytt en tunika till dottern i likadant tyg :D. Håller med om att det är svårt att fota velour och då framför allt cerise och rosa.

  SvaraRadera
 4. Jättefina! Fin blogg du har!

  SvaraRadera